Εμπειρία διακοπών

Πέρα από την επιλογή του καταλληλότερου καταλύματος με βάση τις ανάγκες του φιλοξενούμενου η Eu Hospitality προάγει την τοπική φιλοξενία θέλοντας να μετατρέψει ξεχωριστά την κάθε επίσκεψη στην χώρα μας σε μια αξέχαστη και εμπνευσμένη εμπειρία διακοπών, προσαρμοσμένη ξεχωριστά στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Με σκοπό  να ικανοποιήσουμε την πιο ιδιαίτερη απαίτηση μετατρέποντας τη σε μια ξεχωριστή εμπειρία.


Ο Chef στον χώρο σας

Ένας άριστος επαγγελματίας θα επισκεφτεί την κουζίνα σας, ετοιμάζοντας για εσάς ένα εντυπωσιακό και απόλυτα γευστικό menu.

Επιλέξτε ανάμεσα σε εμπνευσμένες δημιουργίες ή διαμορφώστε το δικό σας πιάτο.


Δείπνο σε εξωτερικό χώρο

Η Eu Hospitality θα σας προτείνει τον χώρο που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ένας δημιουργικός Chef με την ομάδα του θα βρίσκεται εκεί για να σας προσφέρει δημιουργικές και ίσως ιδιαίτερες προτάσεις για το δείπνο σας.

Με πολυτέλεια, έμπνευση και δημιουργικότητα θα μετατρέψουμε το γεύμα σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.


Transfer-Taxi

Απλά ενημερώστε μας για την ώρα και την επιλογή του προορισμού σας.

Ένας έμπειρος οδηγός θα σας μεταφέρει με άνεση, πολυτέλεια και ασφάλεια.


Ενοικίαση σκάφους

Σας προτείνουμε και οργανώνουμε την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα μετατρέψουν το ταξίδι σας σε εμπειρία, επιλέγοντας μαζί με εσάς το ιδανικό σκάφος. Η εμπειρία τους στην θάλασσα είναι η ασφάλεια μας. Ταξιδέψτε με άνεση και απολύστε τον ήλιο.

Η ευκαιρία να εξερευνήσετε την χώρα μας…. δια θαλάσσης.


Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Οι συνεργάτες μας σας ενημερώνουν για τα συνεργαζόμενα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων παρέχοντας σας προνομιακές προσφορές. Η σωστή επιλογή του οχήματος θα σας προσφέρει άνεση και ευελιξία στις  μετακινήσεις σας. Σας προτείνουμε  την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας. Εσείς απλά απολύστε την διαδρομή.